WEBMASTER
Bak disse linjene skjuler deg seg en resirkulert tenåring på 64 år som ifølge sønnene bor "langt ute i huttiheiti på bondelandet", eller mer korrekt, på Ime I. Jeg er nok å betrakte som en lidenskapelig samler av musikk, men fokus er på det jeg oppfatter som musikk som har identitet, særpreg og "ånd". Alt jeg skriver av anmeldelser her står jeg inne for, og det ligger ingen føringer bak. Min musikalske integritet er totalt urokklig!

Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tekning, men jeg er på ingen måte ensporet og i likhet med intensjonen bak prog er sjangerbegrepet totalt uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi at å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog!

Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og Spock`s Beard for å nevne noen tilfeldig valgte.

For å utvikle disse sidene trenger jeg hjelp fra du som leser dette. Tilbakemeldinger på musikknyheter, anekdoter,beste album, coverart eller bidrag til fra a til å osv mottas med stor takk. I tillegg hadde det vært hyggelig med tips om album som DU mener er verdt å anmelde. Får jeg ikke det ender det jo lett opp med anmeldelser av musikk som jeg synes er meget bra, og at jeg tolkes som en fyr som bare har godord om musikk. Dette er jo overhodet ikke korrekt fordi jeg finner at mye om utgis er forbausende middelmådig, og mye er direkte elendig. Slikt er jo ofte slitsomt å høre på, men belønningen kommer når jeg vender tilbake til det jeg definerer som kvalitetsmusikk da dette blir en enda større opplevelse å nyte.Mvh.

"Merlin"

Mandal
 
Copyright © 2021 Merlinprog