Antall: 374

13.April, 2018
Aaron Clift er naturlig nok sentral bandet Aaron Clift Experiment, men også bassisten Devin North er viktig. Årsaken er at Clift og North i felleskap har skrevet låten til den nye skiva til bandet. Skiva har fått den noe pessimistiske tittelen It All Goes Wrong.
06.April, 2018
Seks låter er det på den selvtitulerte debutskiva til det italienske bandet Overture som nylig kom ut. Musikken er inspirert av 70 tallets prog, neoprog og diverse andre stilarter slik at det er ei skive med varierte og rimelig lange låter. Bandet er en sekstett og de kommer fra ganske så forskjellige musikalske bakgrunner.
06.April, 2018
I 2010 ble Bochum sin musikkscene utsatt for et lite jordskjelv da to musikere fra forskjellige miljøer forente krefter. Jo Wamser på bass og vokal møtte Felix Weis som spiller gitarer og synger. Weis hadde alltid vært lidenskapelig opptatt av rock og metal, mens Wamser hadde beinene trygt plantet i jazzen sin forunderlige verden.
28.March, 2018
Musikerne i Axios virker å være svært unge, men også ivrige etter å få ut musikken sin til lytterne. Finansieringen av debuten Erased er kommet gjennom donasjoner fra venner og familie gjennom Fundraiser.
27.March, 2018
Bandet Babel fra England sysler med avant garde psykedelisk rock, og har en stor appetitt på å bryte ned musikalske begrensninger. Slik er jo velegnet for å kreere musikk som skiller seg ut i vrimmelen av band.
21.March, 2018
Lindisfarne er et kloster som vikingene angrep i 793, og dermed startet vikingtiden. I tillegg er Lindisfarne er band, og en platetittel. Bak skiva Lindisfarne står det nederlandske bandet US som spiller en symfonisk neoprog.
1   
Copyright © 2018 Merlinprog