Antall: 379

08.June, 2018
Når et band spiller inn låtene på ei skive på første tagning og uten overdubs så er det ofte et tegn på selvtillit. Det har bandet Hillmen mye av, og så kan kvartetten sine instrumenter. Bandets andre skive kom for en tid tilbake og heter The Whiskey Mountain Sessions, Vol. II. Den skiva er innspilt i et privat og røykfylt studio høyt oppe i Costal Mountain, og sør i California. Skiva er utgitt av labelen Firepool Records som drives av den dyktige musikeren Gayle Ellett.
28.May, 2018
12 Sound Production er en liten polsk label som eies av Kamil Kluczyński og han er trommeslager i bandene Art Of Illusion og Yesternight. De to bandene er da ikke overraskende også med i stallen til 12 Sounds Production.
24.May, 2018
Moderbandet til Matt Baber er det eksperimentelle og innovative prog bandet Sanguine Hum. Baber har i hele dette århundret også hygget seg med en solo karriere. Her kombinerer han samtids keyboards arbeid med moderne prog låtskrivning.
17.May, 2018
Jacopo Bigi spiller akustisk prog elektrisk fiolin, fløyte,bratsj og ekulele, og Paolo Fosso på piano og keyboards. Til sammen utgjør de bandet Amonite som spilleren progga fiolin rock.
23.April, 2018
The After – Effect kom for fire år siden og i juni kommer det polske bandet med oppfølgeren Variomatic som er album nummer åtte i kronologien. Cover kunsten til den nye skiva er av bandet sin keyboards spiller Rafał Paluszek.
13.April, 2018
Aaron Clift er naturlig nok sentral bandet Aaron Clift Experiment, men også bassisten Devin North er viktig. Årsaken er at Clift og North i felleskap har skrevet låten til den nye skiva til bandet. Skiva har fått den noe pessimistiske tittelen It All Goes Wrong.
1   
Copyright © 2018 Merlinprog