Antall: 383

15.July, 2018
Olivia Hadjiioannou fra Athen er noe så uvanlig som en kvinnelig multiinstumentalist. Hun kommer opp med intrikate soniske lylandskaper i en slitessterk prog metal setting.
05.July, 2018
Når jeg ser en sommerfugl fly rundt så ser den ut som den har fått i seg noe som gjør at den er påvirket. Den vingler og sjangler. Eller på fransk Le Vol Erratique D’un Papillon som på norsk blir til Den uberegnelige flyvningen av en sommerfugl.
21.June, 2018
Mange gjestemusikere er en trend som blir mer og mer utbredt. Det må ikke nødvendigvis være positivt, men som oftest gir det musikken merverdi.
21.June, 2018
Med musikere fra Luxemburg, Belgia og Frankrike er Light Damage et internasjonalt musikk ensemble. Bandet er nå aktuell med sin andre skive som de har kalt Numbers.
08.June, 2018
Når et band spiller inn låtene på ei skive på første tagning og uten overdubs så er det ofte et tegn på selvtillit. Det har bandet Hillmen mye av, og så kan kvartetten sine instrumenter. Bandets andre skive kom for en tid tilbake og heter The Whiskey Mountain Sessions, Vol. II. Den skiva er innspilt i et privat og røykfylt studio høyt oppe i Costal Mountain, og sør i California. Skiva er utgitt av labelen Firepool Records som drives av den dyktige musikeren Gayle Ellett.
28.May, 2018
12 Sound Production er en liten polsk label som eies av Kamil Kluczyński og han er trommeslager i bandene Art Of Illusion og Yesternight. De to bandene er da ikke overraskende også med i stallen til 12 Sounds Production.
1   
Copyright © 2018 Merlinprog