Antall: 385

05.August, 2018
First of all, a little lesson I Norwegian! The two English words Earth sea is written in Norwegian Jordsjø is a prog band from Oslo, Norway inspired by old horror movies, German 70s synth music, Swedish prog, fantasy novels and Norwegian nature.
04.August, 2018
What happened in Brisbane in Australia in 2004? Probably very mutch, but the prog metal band Dead Letter Circus rose from the ashes of the band Ochre.
15.July, 2018
Olivia Hadjiioannou fra Athen er noe så uvanlig som en kvinnelig multiinstumentalist. Hun kommer opp med intrikate soniske lylandskaper i en slitessterk prog metal setting.
05.July, 2018
Når jeg ser en sommerfugl fly rundt så ser den ut som den har fått i seg noe som gjør at den er påvirket. Den vingler og sjangler. Eller på fransk Le Vol Erratique D’un Papillon som på norsk blir til Den uberegnelige flyvningen av en sommerfugl.
21.June, 2018
Mange gjestemusikere er en trend som blir mer og mer utbredt. Det må ikke nødvendigvis være positivt, men som oftest gir det musikken merverdi.
21.June, 2018
Med musikere fra Luxemburg, Belgia og Frankrike er Light Damage et internasjonalt musikk ensemble. Bandet er nå aktuell med sin andre skive som de har kalt Numbers.
1   
Copyright © 2018 Merlinprog