Antall: 369

21.March, 2018
Lindisfarne er et kloster som vikingene angrep i 793, og dermed startet vikingtiden. I tillegg er Lindisfarne er band, og en platetittel. Bak skiva Lindisfarne står det nederlandske bandet US som spiller en symfonisk neoprog.
09.March, 2018
Det er nærmest et snøskred av lovord som IO Earth nye skive Solitude mottar på de plassene jeg har sett. Solitude byr også på introduksjonen av en ny vokalist i form av Rossana Lefevre. Skiva er også en verdig oppfølger til forrige album New World som ble meget vel mottatt av publikum og musikk journalister.
09.March, 2018
Thirty Little Turns er skiva som fyrer opp feiringen av at bandet Tempest er 30 år, og Thirty Little Birds er første singelen derfra. Den låten er en hyllest til fansen og alle de flotte menneskene Tempest har møtt i sin lange karriere. Videoen viser bilder og navn av noen av disse menneskene.
27.February, 2018
Metal Archieves kommer opp med 72 metal band fra Kypros, hvorav 14 er oppløst. Oppløst er slett ikke Methysos som er aktive som iltre veps på sensommeren.
26.February, 2018
Det damper ikke akkurat av bandet Fractal Mirror på tross av at deres siste kreasjon heter Close To Vapour.
26.February, 2018
Universitetet i Padova er nest eldst i Italia. Hva det nest eldste bandet i Italia heter aner jeg ikke, men jeg vet at bandet Afterlife Symphony er fra Padova.
1   
Copyright © 2018 Merlinprog