Antall: 350

17.October, 2017
Far og sønn Howe hadde akkurat fullført sitt felles skive prosjekt Nexus, da tragedien inntreffer. Nigel dør totalt uventet i en alder av 41 år. 17 november slippes skiva Nexus hvor coverkunsten er ved Zuni Howe som er Virgil sin fem år gamle datter.
05.October, 2017
Apollo hører til i både gresk og romers mytologi og var gud for musikk og poesi. Slik sett så passer det å kalle et band Sons Of Apollo. Sons Of Apollo er et nytt band, men de fem musikerne har vært aktive i en årrekke i kjente band som Dream Theater, The Winery Dog, David Lee Roth, Yngwie Malmsteen's Rising Force, Mr.Big, Guns `Roses og Journey.
27.September, 2017
Det svenske bandet Kaipa startet opp så langt tilbake som i 1975, og da bestod bandet av blant annet den då så kjente musikeren Roine Stolt og Hans Lundin. Frem til 1982 kom det fem album, og så kom 20 års inaktivitet.
14.September, 2017
Karachi i Pakistan er faktisk 12 ganger større enn landet sin hovedstad, Islamabad. I tillegg så har byen hele tiden en ekstrem befolkningsøkning. Fra byen kommer det spennende bandet The DA Method.
13.September, 2017
Har du kjent på den følelsen at nesen din vokser for hver gange du lyver? De fleste har nok ikke det, men det har definitivt Pinocchio som er dukken til den fattige treskjæreren Geppetto! Tredukken Pinocchio får oppfylt sitt høyeste ønske når han blir levende.
13.September, 2017
Wasted Words er noe vi alle opplever før eller siden. Om det er selvopplevd eller ikke for musikerne i bandet Breaking Larsen Theory vet jeg ikke, men jeg vet at deres nye skive het nettopp Wasted Words.
1   
Copyright © 2017 Merlinprog