Antall: 341

24.June, 2017
Når jeg hører navnet Colombia så går tankene til narkobaroner som Pablo Escobar og et land gjennomsyret av korrupsjon og vold
17.June, 2017
Caligula’s Horse har merket av 15 september i sin kalender. Årsaken er at da slipper bandet sin fjerde skive, og det albumet er navnsatt til In Contac
17.June, 2017
Det skjer mye spennende fra «Down Under», og ikke minst innen rytmisk musikk. Sydneybandet Anubis er et band som har holdt på i 13 år, og som stadig leverer bedre og bedre skiver.
25.May, 2017
Når ei skive heter «Sehr Kosmich» «Ganz Progisch» så forteller det rimelig klart hva slags musikk det er. Nevnte skive er instrumental og de som spiller er fra eliten av norske musikere pluss den fantastiske svenske trommeslageren Mattias Olsson.
25.May, 2017
J.R.R. Tolkien sitt fantasiunivers har mange band og musikere hentet diverse navn fra. Det svenske veteranbandet Isildurs Bane valgte det navnet lenge før Tolkien lenge før Ringens Herre var noe folk flest kjente til.
28.April, 2017
De som venter på den nye skiva til Anathema må vente til juni, men da slippes «The Optimist». Det er det engelske bandet sin tolvte skive. Overraskende er det å oppdage at sekstetten er fra Liverpool.
1   
Copyright © 2017 Merlinprog