Antall: 353

18.November, 2017
Jeg er så heldig å stadig oppdage nye oppdagelse av spennende og dyktige norske artister. Sist ut er bandet Dead Birds, og mannen bak det musikk prosjektet er Øystein Furevik.
04.November, 2017
Bland litt math rock, prog rock og indie rock og vi har noes om kanskje kan likne på musikken til Arcana Roots. Bandet sitt siste opus kom for noen uker siden og hadde det spenstige navnet Melancholia Hymns.
04.November, 2017
Å ha schizofreni betyr at du i perioder har vrangforestillinger eller hallusinerer. Neppe noe å trakte etter, men fra Munchen kommer det noen musikere som synes Schizofrantic var et passende bandnavn.
17.October, 2017
Far og sønn Howe hadde akkurat fullført sitt felles skive prosjekt Nexus, da tragedien inntreffer. Nigel dør totalt uventet i en alder av 41 år. 17 november slippes skiva Nexus hvor coverkunsten er ved Zuni Howe som er Virgil sin fem år gamle datter.
05.October, 2017
Apollo hører til i både gresk og romers mytologi og var gud for musikk og poesi. Slik sett så passer det å kalle et band Sons Of Apollo. Sons Of Apollo er et nytt band, men de fem musikerne har vært aktive i en årrekke i kjente band som Dream Theater, The Winery Dog, David Lee Roth, Yngwie Malmsteen's Rising Force, Mr.Big, Guns `Roses og Journey.
27.September, 2017
Det svenske bandet Kaipa startet opp så langt tilbake som i 1975, og da bestod bandet av blant annet den då så kjente musikeren Roine Stolt og Hans Lundin. Frem til 1982 kom det fem album, og så kom 20 års inaktivitet.
1   
Copyright © 2017 Merlinprog