ANMELDELSER - > SØR AMERIKA
Antall: 43


07.November, 2016
Kommentarer(0)

Utgitt: 2016
Det chilenske bandet Aisles er fra år 2010, og har før årets skive «Hawaii» gitt ut tre album. «Hawaii» er et dobbelt album, og klokker inn på 77 minutter og 45 sekunder. Det er mye musikk, og faren da er at det blir langdrygt og mye av det samme som gjentas.
28.January, 2014
Kommentarer(0)

Utgitt: 2013
Aisles er fra Chile og «4:45 AM” er utgivelse nummer tre fra Santiagobandet som nok er aller mest influert av klassisk britisk prog.
15.August, 2012
Kommentarer(0)

Utgitt: 2000
Brettisten fra Chronos Mundi slår til med en solo CD, som er bedre enn bandets utgivelser! Albumet er et konseptalbum om vonde minner fra krigen etc. Naturlig nok keyboardbasert, men dramatiske, spennende lydflater, og uendelig vakkert til tider.
15.August, 2012
Kommentarer(0)

Utgitt: 2005
Episk doom av skyhøy teknisk kvalitet fra Puerto Rico. Riffene er skarpe og lovelig tekniske, atmosfæren er episk og dette forsterkes ytterlige av den uvanlige og operaliknende vokalen til Eric Morales. Referansene er mange og så vidtfavnende som Mercyful Fate, Cablemass, Manilla Road, Root og Memento Mori. Spansk vokal, dynamisk og gitarorientert med låter med progressivt og avansert støpning.
15.August, 2012
Kommentarer(0)

Utgitt: 2003
Denne er nok smart å skaffe seg før den blir slettet, som jo mye musikk som ikke selger nok jo blir. Akkurat det er jo bare virkeligheten når markedsføringen er minimal, og musikken har særpreg og er så suveren at de mediestyrte massene ikke har noen sjanse til å skjønne det.
15.August, 2012
Kommentarer(0)

Utgitt: 2008
”Old school” metall fra disse Brasilianerne, som på ingen måte prøver å finne opp hjulet igjen. Ærlig og svært kompetent og med et rått trøkk i musikken. Dette er album nummer to, og her har de raffinert uttrykket sitt ytterlige et hakk.
15.August, 2012
Kommentarer(0)

Utgitt: 2007
Mystisk og eksperimentelle disse musikerne fra Buenos Aires i Argentina, men avantgarde sjangeren har her fått en musikalsk trupp som sannsynligvis kan gjøre denne sub sjangeren tilgjengelig for folk flest. Det komplekse og merkelige passer forbausende godt sammen, og de tidvis fordreide instrumentene anrettes så delikat at det blir svært interessant, og ikke for ubehagelig.
15.August, 2012
Kommentarer(0)

Utgitt: 2008
Sier vi at dette verket er spilt inn i Walldorf i Perplex Tonstudio så sier kanskje ikke det all verden. Med en tilleggsopplysning som at Embryo, Kraan og Guru Guru også har laget mange av sine verk her, er vi straks sikre på at mange aner hvor vi skal. Krautrock!
19.July, 2012
Kommentarer(0)

Utgitt: 2008
Melodisk symfonisk prog fra Argentina av enmanns prosjektet Jacinto Corral, som er klassisk skolert og spiller de fleste instrumenter, men som har med seg mange gode hjelpere. Corral har et klassisk fokus, og Mahler og Wagner er åpenbare inspirasjonskilder, og den melodiske lyden fra keyboardene er det Rick Wakeman som nok er den som har betydd mye for.
19.July, 2012
Kommentarer(0)

Utgitt: 2008
Trio fra Sao Paulo i Brasil som syler med friforms instrumental fusion og som pensler ut mange spennende lydlandskaper. Musikerne er tre erfarne karer som har spilt med diverse storheter innen jazzsegmentet og deres musikalske nivå er meget høyt.
1 2 3 4 5   
Copyright © 2021 Merlinprog